Ιστορικό

Από το 1954 το όνομα Χερουβείμ έχει ταυτιστεί με την ποιότητα, τη γνώση, την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία στη χονδρική διάθεση υδραυλικών ειδών στην Ελλάδα.

 

Από το 1994 συνεχίζοντας την παράδοση αυτή, η Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Α.Ε. έχει σταθερή προτεραιότητα τις εξειδικευμένες ανάγκες του επαγγελματία. Με αυτή την αρχή ως κινητήρια δύναμη, η εταιρεία επεκτάθηκε σταδιακά στην ευρωπαϊκή αγορά, ενημερώνοντας έτσι τον Έλληνα επαγγελματία για τις πιο εξελιγμένες Ευρωπαϊκές τάσεις ικανοποιώντας και τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις.

 

Μέσα από σημαντικές συνεργασίες και αποκλειστικές αντιπροσωπείες με μεγάλα διεθνή ονόματα η Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Α.Ε. είναι σήμερα σε θέση να φέρνει ό,τι καλύτερο σε ποιότητα και εξελιγμένο σε τεχνολογία δίνοντας εξειδικευμένες, βέλτιστες λύσεις στις προκλήσεις και στα προβλήματα που προκύπτουν.

 

Το 2005, η Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Α.Ε. ανανεώνεται ξανά, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στις ανάγκες τις εποχής & του σύγχρονου επαγγελματία. Στην προσπάθειά της να μεγιστοποιήσει τα οφέλη των παροχών της, δημιούργησε την καθ’ όλα ενημερωμένη ιστοσελίδα της με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kcherouvim.gr. Μια ιστοσελίδα που ξεπερνάει την απλή παρουσίαση των προϊόντων της και γίνεται ένας «τεχνικός συνεργάτης» του επαγγελματία, περιλαμβάνοντας ποικιλία χαρακτηριστικών, εφαρμογών, προτάσεων και λύσεων κάνοντας τη δουλειά του να ξεχωρίζει.

 

Το 2015 η Κ.ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Α.Ε. συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία μετακομίζει από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πλέον που εδρεύουν στο Βαθύ Αυλίδας.

Σε μια έκταση εγκαταστάσεων 2500 m2 που περιλαμβάνουν χώρους διοίκησης και κυρίως αποθήκης, η καλύτερη οργάνωση για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας είναι γεγονός.

Οι εγκαταστάσεις, οι χώροι παραλαβής, φόρτωσης και εκφόρτωσης προϊόντων, της συσκευασίας και της προετοιμασίας των παραγγελιών έχουν δημιουργηθεί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους δόμησης και με υλικά που πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα.